Michaels Steak-saus

Michaels Steak-saus

oppskrift på michaels steak sauce som gir en rik og smakfull saus til din favorittbiff. enkel å lage og passer til alle festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 2. 1/2 kopp finhakket løk
  • 3. 1/2 kopp tomatpuré
  • 4. 1 1/2 kopper rosinpasta eller hele rosiner
  • 5. 4 1/4 kopper kaldt vann
  • 6. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 7. 1 1/4 kopper balsamicoeddik
  • 8. 5 spiseskjeer eplesaus
  • 9. 5 spiseskjeer ristet hvitløkpasta
  • 10. 1 1/2 teskjeer sennepspulver (tørket sennep)
  • 11. 1/4 kopp mais sirup
  • 12. 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 13. 3 spiseskjeer salt
  • 14. 1 teskje nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Hell ekstra jomfru olivenolje i en stor gryte over middels høy varme, tilsett løk og reduser varmen til middels. Surr løken til den er gyldenbrun, og tilsett deretter tomatpuré. Kok i 1 minutt. Skru varmen opp igjen til høy, og tilsett de resterende ingrediensene med unntak av salt og pepper. Kok opp, reduser varmen til middels, og la ingrediensene småkoke i 10 til 15 minutter.
  2. 22. Fjern gryten fra varmen, hell innholdet i en blender* og kjør til det er jevnt og glatt. Tilsett salt og pepper.
  3. 33. Hvis puréen ikke er jevn nok, tilsett noen teskjeer vann og kjør igjen til den er glatt.