
Michaels Steak-saus
oppskrift på michaels steak sauce som gir en rik og smakfull saus til din favorittbiff. enkel å lage og passer til alle festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 2. 1/2 kopp finhakket løk
- 3. 1/2 kopp tomatpuré
- 4. 1 1/2 kopper rosinpasta eller hele rosiner
- 5. 4 1/4 kopper kaldt vann
- 6. 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 7. 1 1/4 kopper balsamicoeddik
- 8. 5 spiseskjeer eplesaus
- 9. 5 spiseskjeer ristet hvitløkpasta
- 10. 1 1/2 teskjeer sennepspulver (tørket sennep)
- 11. 1/4 kopp mais sirup
- 12. 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 13. 3 spiseskjeer salt
- 14. 1 teskje nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 11. Hell ekstra jomfru olivenolje i en stor gryte over middels høy varme, tilsett løk og reduser varmen til middels. Surr løken til den er gyldenbrun, og tilsett deretter tomatpuré. Kok i 1 minutt. Skru varmen opp igjen til høy, og tilsett de resterende ingrediensene med unntak av salt og pepper. Kok opp, reduser varmen til middels, og la ingrediensene småkoke i 10 til 15 minutter.
- 22. Fjern gryten fra varmen, hell innholdet i en blender* og kjør til det er jevnt og glatt. Tilsett salt og pepper.
- 33. Hvis puréen ikke er jevn nok, tilsett noen teskjeer vann og kjør igjen til den er glatt.