Sams Fried Poke med tunfisk

Sams Fried Poke med tunfisk

oppskrift på sams fried poke med tunfisk, en smakfull og enkel rett perfekt for sommermåltidet. lær hvordan du lager denne deilige forretten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 (ca. 115–170 gram) rå tunfiskstykker, skåret i 2 cm terninger
  • 2. 1 teskje shoyu
  • 3. 1/4 kopp hakket løk
  • 4. 1 teskje hakket grønn løk
  • 5. 1/4 kopp sjøgress (ogo)
  • 6. 1 teskje sesamolje
  • 7. 1 spiseskje olje
  • 8. Bønnespirer, hakket kål eller grønnsaker som tilbehør

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser tunfiskkubene i en bolle med shoyu, løk, grønn løk, tang og sesamolje. Bland godt, og stek deretter raskt i varm olje i en wok på høy varme. Ikke kok i mer enn 1 eller 2 minutter, da du ønsker at midten skal være rå. Server på en seng av grønnsaker.