
En enkel opp-ned-kake
oppskrift på en enkel og deilig upside down cake, perfekt som dessert eller kake til helgen. lær hvordan du lager den trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Sil av ananasen; sett til side ¾ kopp juice.
- 22. Rør sammen smør som er smeltet og brunt sukker i en 12-tommers stekepanne med varmebestandig håndtak. Arranger ananasskivene i sukkerblandingen. Plasser en kirsebær i midten av hver ananasskive.
- 33. Forbered kakerøren i henhold til pakkeanvisningen, og erstatt vannet med den reserverte ¾ koppen juice. Hell røren jevnt over ananasen.
- 44. Stek ved 175 °C (350 °F), i 40 til 45 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.
- 55. La avkjøle i 5 minutter. Løsne kantene og snu kaken opp ned på et serveringsfat.
- 66. Merk: Kaken kan stekes i en 33x23 cm (13x9 tommer) bakeform i stedet for i stekepannen. Forbered og monter kaken som beskrevet ovenfor, men kutt to ananasskiver i to, og plasser hele skiver langs kantene av formen og de halverte i midten. Plasser kirsebær i midten av skivene. Stek og avkjøl som beskrevet.
- 77. Mini Upside Down-kaker:
- 88. Sil av innholdet i en boks (570 g) DOLE® Knust Ananas, og sett til side juicen.
- 99. Smør 24 muffinsformer. Rør inn ⅓ kopp smør som er smeltet og ⅔ kopp pakket brunt sukker.
- 1010. Fordel blandingen jevnt i bunnen av formene; ha omtrent 1 spiseskje knust ananas over sukkerblandingen.
- 1111. Forbered kakerøren som ovenfor. Hell røren jevnt i formene.
- 1212. Stek i 20 til 25 minutter.
- 1313. Snus opp ned på et serveringsfat. Gir 24 små kaker.
- 1414. Per porsjon: 293 kalorier, 7 g fett (4 g mettet fett), 0 mg kolesterol, 310 mg natrium,