Sunnys ruccolasalat med Waldorf-inspirert tilbehør

Sunnys ruccolasalat med Waldorf-inspirert tilbehør

oppskrift på sunnyys arugula waldorf, en frisk salat med arugula og waldorf-inspirert smak. perfekt for sunnhetsfokus og enkel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp rømme
  • 2. 2 spiseskjeer finhakket gressløk
  • 3. 1 teskje honning
  • 4. Skall av 1 appelsin pluss 1 spiseskje appelsinjuice
  • 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 4 kopper løst pakket babyruccola
  • 7. 1 kopp kandiserte valnøtter, forsiktig hakket
  • 8. 1/4 kopp gule rosiner
  • 9. 1 fast, rødskinnet eple, juliennest skåret
  • 10. 1 stilk selleri, delt på langs og tynne skiver
  • 11. 1 unse revet Pecorino-Romano-ost, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. I en middels stor bolle, visp sammen rømme, gressløk, honning, revet appelsinskall og juice, samt salt og pepper etter smak.
  3. 33. I en stor bolle, tilsett ruccola, valnøtter, rosiner, eple og selleri. Vend godt sammen, og tilsett deretter en skje med dressingen av gangen, vend mellom tilsetningene, til salaten er lett dekket. Server med revet Pecorino Romano på toppen.