Crostini

Crostini

Lær hvordan du lager crostini, en klassisk italiensk forrett med sprø brødskiver og deilige pålegg. Perfekt for enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Omtrent en halv brødskive med godt, sprøtt brød som ciabatta, skåret så tynt som mulig
  • 2. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3. Grå salt og nykvernet pepper
  • 4. 2 spiseskjeer ferskrevet Parmesan, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 22. Pensle brødet på begge sider med olivenolje og krydre lett med salt og pepper. Legg det på et bakepapirkledd stekebrett og stek til det er sprøtt og gyllent, ca. 10 til 12 minutter. Snu det en gang omtrent halvveis i stekingen, og dryss over parmesanost, hvis du bruker det. Server varmt, lunt eller romtemperert.