Restemat-suppe med kjøttkaker

Restemat-suppe med kjøttkaker

Lær hvordan du lager en deilig leftoversuppe med kjøttkaker. Enkelt, raskt og perfekt for en smakfull middag av rester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 6 kopper kyllingbuljong eller kraft
  • 2. 170 gram rester av kokt kjøttdeig, skåret i bitestørrelse biter (ca. 2 kopper)
  • 3. 2 kopper rester av potetmos, varmet
  • 4. 1 ½ kopper rester av kokte grønne bønner, skåret i bitestørrelse biter, eller tint frosne grønne bønner
  • 5. 1 ½ kopper rester av kokte gulrøtter, skåret i bitestørrelse biter, eller tint frosne gulrøtter
  • 6. ½ kopp frosne cipollini- eller perleløk, tint
  • 7. ¼ hode escarole, hakket
  • 8. 2 spiseskjeer hakkede friske urter, som persille, dill eller oregano, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele, varm opp kyllingkraften til kokepunktet, og rør deretter inn kjøttkaken, potetmos, grønne bønner, gulrøtter, løk og escarole. La det småkoke igjen til escarolen er visnet og kjøttkaken er gjennomvarmet, ca. 5 minutter. Topp med de hakkede friske urtene og server.