Glaserte babykarboletter

Glaserte babykarboletter

Lær hvordan du lager deilige glaserte gulrøtter med enkel oppskrift. Perfekt som tilbehør til middagen. Rask og smakfull rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3/4 pund babykarer (omtrent 2 pund med grønne stilker)
  • 1 1/2 spiseskje usaltet smør
  • 1/2 teskje sukker
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær gulrøttene i biter, og la det være igjen omtrent en halv tomme stilker, og skrell dem, hvis ønskelig.
  2. 2I en damper satt over kokende vann, dam gulrøttene, dekket, til de akkurat er møre, 6 til 8 minutter. Gulrøttene kan forberedes opp til ett døgn i forveien og oppbevares dekket og avkjølt.
  3. 3I en stor, tykk stekepanne kok gulrøttene i smør med sukker, salt og pepper, etter smak, over moderat lav varme, mens du rører, til de er gjennomvarme og har fått en glasur, ca. 4 minutter.
  4. 4Vinanbefalinger: Penfold Shiraz, Rosemount Shiraz;