Panstekt bifffilet med krydret rom- og sort pepperglasur og vill soppsalat

Panstekt bifffilet med krydret rom- og sort pepperglasur og vill soppsalat

Oppdag en smakfull oppskrift på pan sautert bifffilet med krydret rom- og pepperglasur, ledsaget av en frisk vill soppsalat. En elegant hovedrett for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 2. 1 rød løk, finhakket
  • 3. 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 4. 1 kopp Myer's mørke rom
  • 5. 3 kopper kyllingkraft
  • 6. 2 spiseskjeer ancho-puré
  • 7. 1/4 kopp melasse
  • 8. 2 teskjeer grovmalt svart pepper
  • 9. 4 filet mignon-biffer, 8 unser hver
  • 10. Salt, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en middels kjele over middels varme og surr løk og hvitløk. Tilsett rom, kok opp og reduser til 1/4 kopp. Tilsett kraft, kok opp og reduser varmen. Visp inn ancho-puré, sirup og pepper, og la det småkoke til det er redusert til 1 kopp. Forvarm grillen. Krydre biffene med salt på begge sider. Stek i 2-3 minutter på hver side til de er medium-rare.