Chili Beans

Chili Beans

lær hvordan du lager smakfulle chili beans med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør eller hovedrett for en krydret og mettende måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 kopper tørkede pintobønner
  • 1 hammebånd
  • En 15-unse boks med tomatsaus
  • 1/4 kopp chilipulver
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 2 til 3 spiseskjeer hvit eddik
  • 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 løk, hakket
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Skyll bønnene i kaldt vann, og fjern eventuelle steiner eller partikler. Legg dem i bløt i kaldt vann i 6 til 8 timer.
  3. 3Sil av vannet og legg bønnene i en stor kjele sammen med skinkeleggen; dekk med ferskvann slik at det er 5 cm over bønnene. Tilsett tomatsaus, chilipulver, brunt sukker, hvit eddik, hvitløk, løk, 1 spiseskje salt og 2 teskjeer pepper.
  4. 4Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke. Tilsett litt mer væske hvis nivået blir for lavt, og la det småkoke til bønnene er møre, ca. 3 til 4 timer. Smak til og juster med mer salt og pepper etter behov.