
Chili Beans
lær hvordan du lager smakfulle chili beans med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør eller hovedrett for en krydret og mettende måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Skyll bønnene i kaldt vann, og fjern eventuelle steiner eller partikler. Legg dem i bløt i kaldt vann i 6 til 8 timer.
- 33. Sil av vannet og legg bønnene i en stor kjele sammen med skinkeleggen; dekk med ferskvann slik at det er 5 cm over bønnene. Tilsett tomatsaus, chilipulver, brunt sukker, hvit eddik, hvitløk, løk, 1 spiseskje salt og 2 teskjeer pepper.
- 44. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke. Tilsett litt mer væske hvis nivået blir for lavt, og la det småkoke til bønnene er møre, ca. 3 til 4 timer. Smak til og juster med mer salt og pepper etter behov.