Chili Beans

Chili Beans

lær hvordan du lager smakfulle chili beans med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør eller hovedrett for en krydret og mettende måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper tørkede pintobønner
  • 2. 1 hammebånd
  • 3. En 15-unse boks med tomatsaus
  • 4. 1/4 kopp chilipulver
  • 5. 1/4 kopp brunt sukker
  • 6. 2 til 3 spiseskjeer hvit eddik
  • 7. 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 8. 1 løk, hakket
  • 9. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Skyll bønnene i kaldt vann, og fjern eventuelle steiner eller partikler. Legg dem i bløt i kaldt vann i 6 til 8 timer.
  3. 33. Sil av vannet og legg bønnene i en stor kjele sammen med skinkeleggen; dekk med ferskvann slik at det er 5 cm over bønnene. Tilsett tomatsaus, chilipulver, brunt sukker, hvit eddik, hvitløk, løk, 1 spiseskje salt og 2 teskjeer pepper.
  4. 44. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke. Tilsett litt mer væske hvis nivået blir for lavt, og la det småkoke til bønnene er møre, ca. 3 til 4 timer. Smak til og juster med mer salt og pepper etter behov.