Puffy Cheddar Grits

Puffy Cheddar Grits

oppskrift på puffy cheddar grits - smakfull og kremet maisgrøt med cheddarost, perfekt til frokost eller som side rett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer smør eller margarin
  • 2. 1 teskje salt
  • 3. 3 ½ kopper melk
  • 4. 2 kopper vann
  • 5. 1 ¼ kopper hurtigkokende grits
  • 6. 1 pakke (8 unser) revet cheddarost (2 kopper)
  • 7. 1 teskje sterk saus
  • 8. ¼ teskje pepper
  • 9. 5 store egg

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit. I en kjele på 3 kvart, bland smør, salt, 1 ½ kopper melk og vann, og varm opp til kokepunktet over middels høy varme. Rør gradvis inn grynene, og pisk konstant med en visp for å unngå klumper. Skru ned varmen, dekk til, og kok, av og til å røre, i 5 minutter (grynene vil bli veldig stive). Ta kjelen av varmen og bland inn osten.
  2. 22. I en stor bolle, bland hot pepper-saus, pepper, egg og de resterende 2 koppene melk til en jevn blanding. Rør gradvis inn grynblandingen i eggeblandingen.
  3. 33. Smør en grunn, 2 ½ kvart stor ildfast form. Hell grynblandingen i formen. Stek, uten lokk, i 45 minutter, eller til en kniv satt inn i midten kommer ut ren.