
Bakte poteter med ulike pålegg
oppskrift på bakte poteter med et utvalg av deilige toppings. enkel, rask og perfekt for en mettende hovedrett eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 450 grader. Skrell potetene for å fjerne eventuell jord. Tørk potetene og stikk hull i dem med en gaffel. Gni skallet lett inn med vegetabilsk olje. Plasser potetene på et bakepapirkledd stekebrett eller en langpanne.
- 22. Stek potetene i 45 minutter, eller til de er møre. Del potetene og trykk forsiktig med fingrene for å løsne innmaten.
- 33. Server med ett eller flere av følgende tilbehør:
- 44. Amerikansk: revet amerikansk ost, baconbiter og kokte brokkolibuketter
- 55. Italiensk: pesto og revet mozzarellaost
- 66. Siciliansk: hakket pepperoni, pizzasaus og revet Parmesanost
- 77. Niçoise: flaket tunfisk, grønne bønner i biter, hakket rødløk og tomat
- 88. Barnevennlig: skivede frankfurtere og ostekrem