Bakte poteter med ulike pålegg

Bakte poteter med ulike pålegg

oppskrift på bakte poteter med et utvalg av deilige toppings. enkel, rask og perfekt for en mettende hovedrett eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 store bakepoteter
  • 2. Vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 450 grader. Skrell potetene for å fjerne eventuell jord. Tørk potetene og stikk hull i dem med en gaffel. Gni skallet lett inn med vegetabilsk olje. Plasser potetene på et bakepapirkledd stekebrett eller en langpanne.
  2. 22. Stek potetene i 45 minutter, eller til de er møre. Del potetene og trykk forsiktig med fingrene for å løsne innmaten.
  3. 33. Server med ett eller flere av følgende tilbehør:
  4. 44. Amerikansk: revet amerikansk ost, baconbiter og kokte brokkolibuketter
  5. 55. Italiensk: pesto og revet mozzarellaost
  6. 66. Siciliansk: hakket pepperoni, pizzasaus og revet Parmesanost
  7. 77. Niçoise: flaket tunfisk, grønne bønner i biter, hakket rødløk og tomat
  8. 88. Barnevennlig: skivede frankfurtere og ostekrem