
Beths krydrede havregryns-kjeks med rosiner
oppskrift på deilige og krydrede oatmeal raisin cookies med en liten spice. perfekte som snacks eller dessert. enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1/2 kopp smørsmør med smak
- 1 kopp lett pakket brunt sukker
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt nellik
- 1/2 teskje salt
- 3 kopper havregryn
- 1 kopp rosiner
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en stor bolle, pisk sammen smør, smørsmakstilsetning, brunt sukker, hvitt sukker, egg og vanilje til en jevn røre. Bland mel, natron, kanel, nellik og salt; rør det inn i sukkerblandingen. Rør inn havregryn og rosiner. Sett små topper av deigen med en teskje på ugreddede bakepapirkledde stekebrett.
- 3Stek i 10 til 12 minutter, til de er lyse og gylne. Ikke oversteke. La dem avkjøle i 2 minutter før de flyttes over til avkjøling på rist. Oppbevar i lufttett beholder. Pass på å få noen, for de forsvinner fort!



