Beths krydrede havregryns-kjeks med rosiner

Beths krydrede havregryns-kjeks med rosiner

oppskrift på deilige og krydrede oatmeal raisin cookies med en liten spice. perfekte som snacks eller dessert. enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1/2 kopp smørsmør med smak
  • 1 kopp lett pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt nellik
  • 1/2 teskje salt
  • 3 kopper havregryn
  • 1 kopp rosiner

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, pisk sammen smør, smørsmakstilsetning, brunt sukker, hvitt sukker, egg og vanilje til en jevn røre. Bland mel, natron, kanel, nellik og salt; rør det inn i sukkerblandingen. Rør inn havregryn og rosiner. Sett små topper av deigen med en teskje på ugreddede bakepapirkledde stekebrett.
  3. 3Stek i 10 til 12 minutter, til de er lyse og gylne. Ikke oversteke. La dem avkjøle i 2 minutter før de flyttes over til avkjøling på rist. Oppbevar i lufttett beholder. Pass på å få noen, for de forsvinner fort!