
Spaghettipumpkin I
lær hvordan du lager en enkel og sunn spaghetti squash-rett. perfekt for en lett middag eller lunsj, med få ingredienser og kort tilberedningstid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spaghetti squash, delt i to på langs og uten frø
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ½ kopp hakkede tomater
- ¾ kopp smuldret fetaost
- 3 spiseskjeer skivede svarte oliven
- 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en bakeplate lett.
- 2Plasser spaghetti squash med de skårne sidene ned på den forberedte bakeplaten, og stek i 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en skarp kniv kan settes inn med bare litt motstand. Ta squashen ut av ovnen og la den avkjøle nok til å kunne håndteres lett.
- 3I mellomtiden, varm opp olje i en stekepanne over middels varme. Kok og rør løk i oljen til den er myk. Tilsett hvitløk; kok og rør til det begynner å dufte, 2 til 3 minutter. Rør inn tomater og kok til tomatene er gjennomvarme.
- 4Bruk en stor skje til å skrape ut den trådaktige massen fra squashen og legg den i en mellomstor bolle. Vend inn grønnsakene, fetaost, oliven og basilikum. Server varm.