Kylling fajitas

Kylling fajitas

Lær hvordan du lager deilige pollo fajitas med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull og rask middag, egnet for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje eplesidereddik
  • 1 spiseskje soyasaus
  • 1 teskje chilipulver
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 dash sterk saus
  • 680 gram benfri, skinnfri kyllinglår, skåret i strimler
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 løk, tynne skiver
  • 1 grønn paprika, skivet
  • Saften av 1/2 sitron

Fremgangsmåte

  1. 1Bland Worcestershire-saus, eddik, soyasaus, chilipulver, hvitløk og hot pepper-saus i en middels stor bolle. Legg kyllingen i sausen, og vend den én gang for å dekke. Mariner i 30 minutter ved romtemperatur, eller dekk til og sett i kjøleskapet i flere timer.
  2. 2Varm opp olje i en stor stekepanne over høy varme. Tilsett kyllingstrimlene, og stek i 5 minutter. Tilsett løk og grønn paprika, og stek i ytterligere 3 minutter. Ta av varmen, og dryss over sitronsaft.