Kremfri tranebærpai

Kremfri tranebærpai

oppskrift på crustless cranberry pie, en søt og saftig dessert uten skorpe, perfekt for høst- og julefeiring. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp hvetemel
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/4 teskje salt
  • 2 kopper tranebær
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter
  • 1/2 kopp smør, smeltet
  • 2 egg
  • 1 teskje mandelessens

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23 cm (9 tommer) paiform.
  2. 2Bland mel, sukker og salt. Rør inn tranebærene og valnøttene, og vend dem forsiktig slik at de dekkes av melet. Rør inn smør, deviste egg og mandelessens. Hvis du bruker frosne tranebær, vil røren bli veldig tykk. Fordel røren jevnt i den forberedte formen.
  3. 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 40 minutter, eller til en trepinne som settes inn nær midten, kommer ut ren. Server varm med pisket krem eller iskrem.