
Min chili
Lær hvordan du lager en smakfull og enkel chili med vår raske oppskrift. Perfekt for en varmende middag hele året.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
- 2 løk, hakket
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 2 spiseskjeer chilipulver
- 2 teskjeer salt
- 2 teskjeer tørket oregano
- 4 bokser (ca. 410 g) hakkede tomater
- 1 boks (ca. 425 g) tomatsaus
- 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner med væske
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen storfekjøtt, løk og hvitløk i en stor kjele. Kok opp og rør om over middels varme til kjøttet er brunt. Sil av væsken.
- 2Rør inn chilipulver, salt, oregano, tomater og tomatsaus; bruk en sleiv til å knuse tomatene mens du rører. La det koke opp, skru ned varmen og la det småkoke under lokk. Kok, av og til omrørt, i 1 time.
- 3Rør inn bønner. La det småkoke uten lokk i 20 minutter, av og til omrørt.