Hello Fresh Mobile Banner
Min chili

Min chili

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel chili med vår raske oppskrift. Perfekt for en varmende middag hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2 løk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 2 teskjeer salt
  • 2 teskjeer tørket oregano
  • 4 bokser (ca. 410 g) hakkede tomater
  • 1 boks (ca. 425 g) tomatsaus
  • 1 boks (ca. 425 g) kidneybønner med væske

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen storfekjøtt, løk og hvitløk i en stor kjele. Kok opp og rør om over middels varme til kjøttet er brunt. Sil av væsken.
  2. 2Rør inn chilipulver, salt, oregano, tomater og tomatsaus; bruk en sleiv til å knuse tomatene mens du rører. La det koke opp, skru ned varmen og la det småkoke under lokk. Kok, av og til omrørt, i 1 time.
  3. 3Rør inn bønner. La det småkoke uten lokk i 20 minutter, av og til omrørt.