London Broil II

London Broil II

oppskrift på london broil ii, en saftig og smakfull hovedrett. perfekt for hverdager og helger. lær hvordan du tilbereder denne klassiske retten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje salt
  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 1 spiseskje ketchup
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 1,8 kilo flanksteak

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sammen hvitløk, salt, soyasaus, ketchup, vegetabilsk olje, svart pepper og oregano.
  2. 2Skjær diamantmønster i begge sider av kjøttet, ca. 3 mm dypt. Gni hvitløksblandingen inn i begge sider av kjøttet. Pakk det tett inn i aluminiumsfolie, og la det stå i kjøleskapet i 5 til 6 timer, eller over natten. Vend kjøttet hver tredje time.
  3. 3Forvarm en utendørsgrill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
  4. 4Legg kjøttet på den forberedte grillen. Stek i 3 til 7 minutter per side, eller til ønsket stekegrad.