
London Broil II
oppskrift på london broil ii, en saftig og smakfull hovedrett. perfekt for hverdager og helger. lær hvordan du tilbereder denne klassiske retten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje salt
- 3 spiseskjeer soyasaus
- 1 spiseskje ketchup
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1/2 teskje tørket oregano
- 1,8 kilo flanksteak
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, bland sammen hvitløk, salt, soyasaus, ketchup, vegetabilsk olje, svart pepper og oregano.
- 2Skjær diamantmønster i begge sider av kjøttet, ca. 3 mm dypt. Gni hvitløksblandingen inn i begge sider av kjøttet. Pakk det tett inn i aluminiumsfolie, og la det stå i kjøleskapet i 5 til 6 timer, eller over natten. Vend kjøttet hver tredje time.
- 3Forvarm en utendørsgrill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
- 4Legg kjøttet på den forberedte grillen. Stek i 3 til 7 minutter per side, eller til ønsket stekegrad.