
Kyllingquesadillas
Lær hvordan du lager deilige kylling quesadillas med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller lunsj, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund kyllingbryst uten skinn og bein, i terninger
- 1 pose fajitakrydder (1,27 unser)
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2 grønne paprika, hakket
- 2 røde paprika, hakket
- 1 løk, hakket
- 10 mel tortillas à 25 cm
- 1 pakke revet Cheddarost (8 unser)
- 1 spiseskje baconbiter
- 1 pakke revet Monterey Jack-ost (8 unser)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen. Smør en bakeplate.
- 2Vend kyllingen med fajitakrydderet, og fordel den deretter på bakeplaten. Sett under grillen og kok til kyllingbitene ikke lenger er rosa i midten, ca. 5 minutter.
- 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 4Varm opp oljen i en stor kjele over middels varme. Rør inn grønne paprika, røde paprika, løk og kylling. Kok og rør til grønnsakene har blitt myke, ca. 10 minutter.
- 5Legg en halvdel av hver tortilla med kylling- og grønnsaksblandingen, og strø over Cheddarkrem, baconbiter og Monterey Jack-ost. Brett tortillaene i to og legg dem på en bakeplate.
- 6Stek quesadillas i den forvarmede ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter.