Kyllingquesadillas

Kyllingquesadillas

Lær hvordan du lager deilige kylling quesadillas med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller lunsj, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund kyllingbryst uten skinn og bein, i terninger
  • 1 pose fajitakrydder (1,27 unser)
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 2 grønne paprika, hakket
  • 2 røde paprika, hakket
  • 1 løk, hakket
  • 10 mel tortillas à 25 cm
  • 1 pakke revet Cheddarost (8 unser)
  • 1 spiseskje baconbiter
  • 1 pakke revet Monterey Jack-ost (8 unser)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen. Smør en bakeplate.
  2. 2Vend kyllingen med fajitakrydderet, og fordel den deretter på bakeplaten. Sett under grillen og kok til kyllingbitene ikke lenger er rosa i midten, ca. 5 minutter.
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 4Varm opp oljen i en stor kjele over middels varme. Rør inn grønne paprika, røde paprika, løk og kylling. Kok og rør til grønnsakene har blitt myke, ca. 10 minutter.
  5. 5Legg en halvdel av hver tortilla med kylling- og grønnsaksblandingen, og strø over Cheddarkrem, baconbiter og Monterey Jack-ost. Brett tortillaene i to og legg dem på en bakeplate.
  6. 6Stek quesadillas i den forvarmede ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter.