Spinat- og artisjokksmørspredning

Spinat- og artisjokksmørspredning

Lær hvordan du lager en kremet spinat- og artisjokksmørbrød. Perfekt som forrett eller snacks. Enkle ingredienser og rask tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 5 unser (halv pakke) frossen hakket spinat, tint og godt drenert
  • 2. 1/2 kopp rømme
  • 3. 2 spiseskjeer majones
  • 4. 1 hvitløksfedd, revet
  • 5. 1 sitron, revet skall og saften
  • 6. Salt og nykvernet svart pepper
  • 7. En 6-unse glass marinerte artisjokkhjerter, drenert

Fremgangsmåte

  1. 1Klem den avdryppede spinaten med et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig væske. Legg den i en food processor sammen med rømme, majones, hvitløk, sitronskall og sitronsaft. Kjør til en jevn puré. Smak til med krydder og tilsett artisjokkene. Puls 2 til 3 ganger for å la artisjokkene bli litt chunky.