Rask og enkel grønne chilien kyllingenchilada-grateng

Rask og enkel grønne chilien kyllingenchilada-grateng

oppskrift på en rask og enkel grønn chili kylling enchilada gryte. perfekt for en smakfull middag som er lett å lage. prøv denne deilige gryten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • Hvitløkssalt etter smak
  • 18 (15 cm) mais tortillas, revet i to
  • 1 (794 g) boks med grønn chiligrytesaus
  • 1 (454 g) pakke med revet Monterey Jack-ost
  • 1 (227 g) beholder med lett rømme

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en middels stor ildfast form lett.
  2. 2Krydre kyllingen med hvitløkssalt. Legg den i den forberedte ildfaste formen. Stek i 45 minutter i den forvarmede ovnen, til den ikke lenger er rosa og saften er klar. La den avkjøle, riv den opp, og sett til side.
  3. 3Med metalltang, brenn hver tortillabit over den åpne flammen på en gassbluss i omtrent 1 minutt, til den er lett puffet.
  4. 4Hell omtrent 1/2 tomme enchiladasaus i bunnen av en middels stor ildfast form, og legg 6 tortillalefser i ett lag. Topp med halvparten av kyllingen, en tredjedel av osten, halvparten av rømmen, og en tredjedel av den resterende enchiladasausen. Gjenta. Dekk de resterende tortillalefsene grundig med resten av enchiladasausen, og legg dem oppå lagene. Strø resten av osten over, og topp med eventuell gjenværende enchiladasaus.
  5. 5Dekk til, og stek i 45 minutter i den forvarmede ovnen. La den avkjøle litt før servering.