
Balsamisk bruschetta
Lær hvordan du lager deilig balsamic bruschetta med friske tomater og balsamico. Perfekt for en rask forrett eller tapas.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 8 roma (plommetomater), hakket
- 2. 1/3 kopp fersk basilikum, hakket
- 3. 1/4 kopp revet Parmesanost
- 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 5. 1 spiseskje balsamicoeddik
- 6. 1 teskje olivenolje
- 7. 1/4 teskje kosher-salt
- 8. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 9. 1 baguette, ristet og skåret i skiver
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland sammen tomatene, basilikum, Parmesanost og hvitløk. Rør inn balsamicoeddik, olivenolje, kosher-salt og pepper. Server på ristet brød.



