Balsamisk bruschetta

Balsamisk bruschetta

Lær hvordan du lager deilig balsamic bruschetta med friske tomater og balsamico. Perfekt for en rask forrett eller tapas.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 8 roma (plommetomater), hakket
  • 2. 1/3 kopp fersk basilikum, hakket
  • 3. 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 1 spiseskje balsamicoeddik
  • 6. 1 teskje olivenolje
  • 7. 1/4 teskje kosher-salt
  • 8. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 9. 1 baguette, ristet og skåret i skiver

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, bland sammen tomatene, basilikum, Parmesanost og hvitløk. Rør inn balsamicoeddik, olivenolje, kosher-salt og pepper. Server på ristet brød.