Oven Pot Roast

Oven Pot Roast

Lær hvordan du lager en saftig ovn pot roast med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp hvetemel
  • 2. malt svart pepper etter smak
  • 3. 1,5 kilo rumpestek
  • 4. 1/4 kopp smør
  • 5. 1/2 (1 unse) pakke tørket løksuppeblanding
  • 6. 1 (10,75 unse) boks kondensert soppsuppe
  • 7. 1/2 kopp tørr vermut

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor blandebolle, bland melet og pepper etter smak. Vend rumpesteken i melet og dekk den jevnt. Rist av overflødig mel.
  3. 33. I en stor kjele, smelt smøret over middels/høy varme og brun steken på alle sider. Legg den i en ildfast form på 4 liter med lokk.
  4. 44. I en liten bolle, bland suppen, soppsuppen og vermut eller hvitvin; hell det over steken.
  5. 55. Dekk til og stek i forvarmet ovn i 3 timer, eller til ønsket stekegrad.