
Oven Pot Roast
Lær hvordan du lager en saftig ovn pot roast med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp hvetemel
- 2. malt svart pepper etter smak
- 3. 1,5 kilo rumpestek
- 4. 1/4 kopp smør
- 5. 1/2 (1 unse) pakke tørket løksuppeblanding
- 6. 1 (10,75 unse) boks kondensert soppsuppe
- 7. 1/2 kopp tørr vermut
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 22. I en stor blandebolle, bland melet og pepper etter smak. Vend rumpesteken i melet og dekk den jevnt. Rist av overflødig mel.
- 33. I en stor kjele, smelt smøret over middels/høy varme og brun steken på alle sider. Legg den i en ildfast form på 4 liter med lokk.
- 44. I en liten bolle, bland suppen, soppsuppen og vermut eller hvitvin; hell det over steken.
- 55. Dekk til og stek i forvarmet ovn i 3 timer, eller til ønsket stekegrad.





