Verdensrommet-kyllingbrine

Verdensrommet-kyllingbrine

Lær hvordan du lager en unik og smakfull turkey brine som gjør kalkunen saftig og full av smak. Perfekt til høytiden eller enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 2 gallon vann
  • 1 ½ kopp syltesalt
  • 3 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 1 spiseskje malt svart pepper
  • ¼ kopp Worcestershire-saus
  • ⅓ kopp brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1I en matgodkjent stor bøtte eller beholder stor nok til å romme kalkunen, bland sammen vann, salt, hvitløk, pepper, Worcestershire-saus og brunt sukker. Oppbevar i kjøleskapet, og la kalkunen ligge i bløt i 2 dager før den skal røykes eller stekes.