Sprø og saftige ovnsbakte kyllinglår

Sprø og saftige ovnsbakte kyllinglår

oppskrift på crispy og møre bakt kyllinglår, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 8 benfrie kyllinglår med skinn
  • 3. 1/4 teskje hvitløksalt
  • 4. 1/4 teskje løksalt
  • 5. 1/4 teskje tørket oregano
  • 6. 1/4 teskje malt timian
  • 7. 1/4 teskje paprika
  • 8. 1/4 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Dekk en bakeplate med aluminiumsfolie og spray den med matlagingsspray.
  2. 22. Plasser kyllinglår på den forberedte bakeplaten.
  3. 33. Bland hvitløkssalt, løksalt, oregano, timian, paprika og pepper i en liten beholder med lokk. Lukk lokket og rist beholderen til krydderne er godt blandet. Strø krydderblandingen rikelig over kyllinglårene.
  4. 44. Stek kyllingen i den forvarmede ovnen til skinnet er sprøtt, lårene ikke lenger er rosa ved beinet, og saften renner klart, omtrent 1 time. En steketermometer som settes inn nær beinet bør vise 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).