
Kylling innbakt i bacon
Lær hvordan du lager deilig bacon wrapped chicken med sprø bacon og saftig kylling. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler
- 1/2 (225 gram) pakke kremost, skivet
- 4 skiver bacon
- 1 teskje hakkede friske gressløk
- 1 (305 gram) boks kondensert kyllingsuppe
- 1/2 kopp majones
- 1/2 kopp melk
- 1 teskje sitronsaft
- 1/4 teskje malt svart pepper
- En klype salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 2Bank kyllingbrystene flate. Legg en skive kremost og 1 teskje hakket gressløk i midten av hvert bryst, og rull dem sammen. Pakk hvert rullet bryst med 1 skive bacon og fest med tannpirkere. Plasser i en ildfast form på 23 x 33 cm.
- 3I en middels stor bolle, bland sammen kondensert suppe, majones, melk, sitronsaft, pepper og salt. Rør til det er jevnt, og hell deretter over kyllingen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen i 1 time, eller til kyllingen ikke lenger er rosa og saften renner ut.