Forberedelsesklare lunsjwappers

Forberedelsesklare lunsjwappers

oppskrift på make ahead lunch wraps. perfekt for travle dager, kan lages i forveien og nytes når som helst. enkel og smakfull lunsjidé.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper ukokt brunt ris
  • 4 kopper vann
  • 4 bokser (15 unser) svarte bønner
  • 2 bokser (15,5 unser) pinto-bønner
  • 1 boks (10 unser) hel mais
  • 1 boks (10 unser) hakkede tomater med grønne chili
  • 16 mel tortillas (10 tommer)
  • 1 pund revet pepperjack-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Bland ris og vann i en kjele, og kok opp. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke i 35 til 40 minutter, eller til risen er mør. Ta kjelen av varmen, og la den avkjøle.
  2. 2Ha svarte bønner og pintobønner i en sil eller et dørslag, og skyll dem. Tilsett mais og hakkede tomater med grønne chili, og vend forsiktig. Overfør til en stor bolle, og bland inn ris og ost.
  3. 3Fordel blandingen jevnt på tortillalefsene, og rull dem sammen. Pakk hver enkelt inn i plastfolie, legg dem i en stor frysepose, og frys ned. Varm opp etter behov i mikroen til lunsj eller snacks.