Hello Fresh Mobile Banner
Beef Bourguignon II

Beef Bourguignon II

oppskrift på beef bourguignon ii, en smakfull fransk gryterett med oksekjøtt og rødvin. perfekt for helgekosen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 180 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp hvetemel
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 2 pund grytekjøtt i terninger
  • 4 spiseskjeer smør
  • 1 løk, hakket
  • 2 gulrøtter, hakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 kopper rødvin
  • 1 laurbærblad
  • 3 spiseskjeer hakket frisk persille
  • 1/2 teskje tørket timian
  • 1 (170 gram) boks skivede sopp
  • 1 (450 gram) boks hermetiske løk

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sammen melet, saltet og den malte svarte pepperen. Vend storfebitene i denne blandingen.
  2. 2Smelt smøret eller margarin i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett kjøttet og brun det godt på alle sider. Hell dette over i en ildfast form på 2 liter.
  3. 3Sett pannen tilbake på varmen og tilsett løk, gulrøtter og hvitløk. Surr i 5 til 10 minutter, eller til løken er myk. Tilsett vinen, laurbærbladet, persillen, timianen og væsken fra soppen. Hell over kjøttet.
  4. 4Stek, under lokk, ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 2 1/2 timer. Fjern lokket, tilsett hermetiske løk og sopphoder, og stek i ytterligere 30 minutter.