Hello Fresh Mobile Banner
Banan- og havrekjeks

Banan- og havrekjeks

Lær hvordan du lager deilige banan havregryn kjeks – en sunn og enkel snack som passer perfekt til frokost eller som mellommåltid. Rask å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper siktet hvetemel
  • 2. 1/2 teskje natron
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 5. 3/4 teskje malt kanel
  • 6. 3/4 kopp smørfett
  • 7. 1 kopp hvitt sukker
  • 8. 1 egg
  • 9. 1 kopp most bananer
  • 10. 1 3/4 kopper hurtigkokte havregryn
  • 11. 1/2 kopp hakkede nøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Sikt sammen mel, natron, salt, muskatnøtt og kanel.
  3. 33. Rør smøret og sukkeret sammen; pisk til det er lyst og luftig. Tilsett egg, banan, havregryn og nøtter. Bland godt.
  4. 44. Tilsett de tørre ingrediensene, bland godt og sett små klatter med teskje på en smurt bakeplate.
  5. 55. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 15 minutter, eller til kantene er lett brune. Avkjøl på en rist. Oppbevar i lukket beholder.