London Broil I

London Broil I

lær hvordan du lager london broil i med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer. ideell for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 2. 1/2 kopp soyasaus
  • 3. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4. 2 spiseskjeer ketchup
  • 5. 1 teskje tørket oregano
  • 6. 1 teskje malt svart pepper
  • 7. 1 (900 gram) flankstek eller rundstek

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland hvitløk, soyasaus, olje, ketchup, oregano og svart pepper i en liten bolle. Stikk kjøttet med en gaffel på begge sider. Legg kjøttet og marinaden i en stor, lufttett plastpose. Sett den i kjøleskapet i 8 timer, eller over natten.
  2. 22. Forvarm grillen til middels høy varme.
  3. 33. Pensle grillristen lett med olje. Legg kjøttet på grillen, og kast marinaden. Stek i 5 til 8 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Ikke overkutt, da det er best litt rått.