Bestemors himmelske løk

Bestemors himmelske løk

oppskrift på grandma's heavenly onions - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. oppdag hemmeligheten bak denne deilige retten!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje smør
  • 4 store søtløker, skivet
  • 1/2 pund sveitserost, revet
  • 10 skiver italiensk brød
  • 1/4 kopp smør, myknet
  • 1/2 kopp melk
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert sopp- og fløtesuppe
  • 3 teskjeer soyasaus
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels varme smelter du smør og sautér løk til den er gjennomsiktig. Overfør løken til en ildfast form på 23x30 cm og strø osten over løken. Smør på begge sider av brødet, og legg deretter brødet over osten.
  2. 2I en middels stor bolle blander du melk, suppe, soyasaus, salt og pepper. Bland godt og hell over brødet. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten.
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 40 minutter.