De beste kjøttbollene du noen gang har smakt

De beste kjøttbollene du noen gang har smakt

oppskrift på de beste kjøttbollene du noen gang har smakt, med tips for perfekte kjøttboller hver gang.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 3/4 kopp knuste krydrede brødkrutonger
  • 1/4 kopp hakket søt løk
  • 1 egg, lett pisket
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje ferdiglaget gul sennep
  • 1 teskje rød pepperflak
  • 1 teskje Cajun-krydder
  • 1 teskje ekstra virgin olivenolje
  • 1 spiseskje smør

Fremgangsmåte

  1. 1Bland det hakkede storfekjøttet, krutongene, søt løk, egg, hvitløk, Worcestershire-saus, sennep, rød pepperflak og Cajun-krydder i en stor bolle. Form blandingen til kjøttboller med hendene.
  2. 2Varm opp olivenoljen og smøret i en stekepanne over middels varme. Legg kjøttbollene i pannen, og stek, mens du vender dem jevnlig, i 20 minutter eller til ønsket stekegrad.