
De beste kjøttbollene du noen gang har smakt
oppskrift på de beste kjøttbollene du noen gang har smakt, med tips for perfekte kjøttboller hver gang.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 3/4 kopp knuste krydrede brødkrutonger
- 1/4 kopp hakket søt løk
- 1 egg, lett pisket
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 1 spiseskje ferdiglaget gul sennep
- 1 teskje rød pepperflak
- 1 teskje Cajun-krydder
- 1 teskje ekstra virgin olivenolje
- 1 spiseskje smør
Fremgangsmåte
- 1Bland det hakkede storfekjøttet, krutongene, søt løk, egg, hvitløk, Worcestershire-saus, sennep, rød pepperflak og Cajun-krydder i en stor bolle. Form blandingen til kjøttboller med hendene.
- 2Varm opp olivenoljen og smøret i en stekepanne over middels varme. Legg kjøttbollene i pannen, og stek, mens du vender dem jevnlig, i 20 minutter eller til ønsket stekegrad.