Tante Millies brokkoligrateng

Tante Millies brokkoligrateng

oppskrift på aunt millie's brokkoligrateng. enkel å lage, perfekt som hovedrett eller tilbehør. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 hoder fersk brokkoli, hakket
  • 1 ½ kopper revet amerikansk ost
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert soppsuppe
  • 1 ½ teskje salt
  • 2 teskje malt svart pepper
  • 3 spiseskjeer smør
  • 2 kopper knuste, krydrede krutonger

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kok brokkolien i det kokende vannet i 1 minutt. Sil av vannet, og sett til side.
  3. 3I en kjele over middels varme, bland osten, soppsuppen, salt og pepper. Rør til osten er smeltet. Tilsett brokkolien, og rør forsiktig for å dekke den. Hell blandingen over i en ildfast form på 23x33 cm.
  4. 4I en separat kjele, smelt smøret over middels varme. Bland inn krutongene, og strø dem over brokkoliblandingen.
  5. 5Stek i ovnen i 30 minutter, til toppen er gyllenbrun og brokkolien er mør.