Hello Fresh Mobile Banner
Kreolsk kylling

Kreolsk kylling

Lær hvordan du lager en deilig cajun chicken med krydret smak. En enkel oppskrift perfekt for hverdagsmiddag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper vegetabilsk olje
  • 2 spiseskjeer Cajun-krydder
  • 2 spiseskjeer tørket italiensk krydderblanding
  • hvitløkspulver etter smak
  • 2 spiseskjeer sitronpepper
  • 10 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar – banket til en tykkelse på 1/2 tomme

Fremgangsmåte

  1. 1Bland oljen, Cajun-krydderiet, italiensk krydderi, hvitløkspulver og sitronpepper i en stor, lav skål. Legg kyllingen i skålen, og vend den slik at den blir dekket av krydderblandingen. Dekk til, og sett i kjøleskapet i en halv time.
  2. 2Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3Lett olj grillristen. Sil av kyllingen, og kast marinaden. Legg kyllingen på den varme grillen og stek i 6 til 8 minutter på hver side, eller til saften renner ut.