
Kreolsk kylling
Lær hvordan du lager en deilig cajun chicken med krydret smak. En enkel oppskrift perfekt for hverdagsmiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper vegetabilsk olje
- 2 spiseskjeer Cajun-krydder
- 2 spiseskjeer tørket italiensk krydderblanding
- hvitløkspulver etter smak
- 2 spiseskjeer sitronpepper
- 10 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar – banket til en tykkelse på 1/2 tomme
Fremgangsmåte
- 1Bland oljen, Cajun-krydderiet, italiensk krydderi, hvitløkspulver og sitronpepper i en stor, lav skål. Legg kyllingen i skålen, og vend den slik at den blir dekket av krydderblandingen. Dekk til, og sett i kjøleskapet i en halv time.
- 2Forvarm grillen til høy varme.
- 3Lett olj grillristen. Sil av kyllingen, og kast marinaden. Legg kyllingen på den varme grillen og stek i 6 til 8 minutter på hver side, eller til saften renner ut.