
Avhengighetsskapende gresskarmuffins
Oppdag den uimotståelige smaken av våre gresskarmuffins - perfekte som en søt snack eller dessert. Enkle å lage og utrolig deilige!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper rosiner
- 2. 4 3/4 kopper hvetemel
- 3. 4 kopper hvitt sukker
- 4. 1 1/2 teskjeer bakepulver
- 5. 1 1/2 teskjeer natron
- 6. 1 1/2 teskjeer salt
- 7. 1 1/2 teskjeer muskatnøtt
- 8. 1 1/2 teskjeer kanel
- 9. 1 1/2 teskjeer malt nellik
- 10. 6 egg
- 11. 1 (829 gram) boks med gresskarpuré
- 12. 1 kopp usøtet eplesaus
- 13. 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F). Smør tre muffinsformer med 12 former hver, eller kle dem med papirformer. La rosinene ligge i varmt vann i ti minutter for å få dem til å svulme, og sil deretter av vannet.
- 22. I en stor bolle blander du mel, sukker, bakepulver, natron, salt, muskat, kanel og nellik. I en separat bolle rører du sammen egg, gresskar og eplesaus til en jevn blanding. Tilsett denne blandingen i de tørre ingrediensene og rør godt for å få en glatt røre. Vend inn rosinene og valnøttene i røren. Fordel røren i muffinsformene.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 30 til 35 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.