Thailandsk rød kyllingcurry

Thailandsk rød kyllingcurry

Lær hvordan du lager en autentisk thai red chicken curry. Enkelt å lage, full av smak, perfekt for middagen. Oppskriften passer for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 teskjeer olivenolje
  • 450 gram skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i tynne strimler
  • 1 spiseskje thai rød currypaste
  • 1 kopp skivet, halvert zucchini
  • 1 rød paprika, renset og skåret i strimler
  • 1/2 kopp skivede gulrøtter
  • 1 løk, delt i kvarter og deretter i to
  • 1 spiseskje maisstivelse
  • 1 boks (400 ml) lett kokosmelk
  • 2 spiseskjeer hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett kyllingbitene; kok og rør i omtrent 3 minutter. Bland inn currypastaen, squash, paprika, gulrot og løk. Kok og rør i noen minutter.
  2. 2Løs opp maisstivelsen i kokosmelken, og hell deretter blandingen i stekepannen. Kok opp, og la det småkoke over middels varme i 1 minutt. Rett før servering, rør inn koriander.