
Beste fuktige sjokoladekake
Oppdag den beste moist sjokoladekaken med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning, saftig og smakfull. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp margarin
- 1 3/4 kopper hvitt sukker
- 3 egg
- 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper melk
- 2 1/2 kopper hvetemel
- 6 spiseskjeer usøtet kakaopulver
- 1 1/2 teskje natron
- 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og melet en 23x33 cm (9x13 tommer) form. Sikt sammen mel, kakao, natron og salt. Sett til side.
- 2I en stor bolle, pisk sammen margarin og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn eggene ett om gangen, deretter vanilla. Pisk inn melet og melken vekselvis, bare til det er blandet. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 40 til 45 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle.