Jo-Ann sine energibarer

Jo-Ann sine energibarer

Lær hvordan du lager deilige og sunne power bars inspirert av jo-ann's oppskrift. Perfekt for en energiboost på farten!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp hurtigkokte havregryn
  • 1/2 kopp fullkornsmel
  • 1/2 kopp kornblanding med hvete og bygg (f.eks. Grape-Nuts™)
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 sammenpisket egg
  • 1/4 kopp eplesaus
  • 1/4 kopp honning
  • 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp usaltede solsikkefrø
  • 1/4 kopp hakkede valnøtter
  • 1 pose (200 gram) hakket tørket frukt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Legg et 23 cm kvadratisk bakepapir i en bakeform, og spray det med matlagingsspray.
  2. 2I en stor bolle, rør sammen havregryn, mel, frokostblanding og kanel. Tilsett egg, eplesaus, honning, brunt sukker og olje. Bland godt. Rør inn solsikkefrø, valnøtter og tørket frukt. Fordel blandingen jevnt i den forberedte formen.
  3. 3Stek i 30 minutter, eller til det er fast og lett brunt rundt kantene. La det avkjøle. Bruk folien til å løfte det ut av formen. Skjær i barer eller firkanter, og oppbevar i kjøleskapet.