
Jo-Ann sine energibarer
Lær hvordan du lager deilige og sunne power bars inspirert av jo-ann's oppskrift. Perfekt for en energiboost på farten!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1 kopp hurtigkokte havregryn
- 1/2 kopp fullkornsmel
- 1/2 kopp kornblanding med hvete og bygg (f.eks. Grape-Nuts™)
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 sammenpisket egg
- 1/4 kopp eplesaus
- 1/4 kopp honning
- 3 spiseskjeer brunt sukker
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1/4 kopp usaltede solsikkefrø
- 1/4 kopp hakkede valnøtter
- 1 pose (200 gram) hakket tørket frukt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Legg et 23 cm kvadratisk bakepapir i en bakeform, og spray det med matlagingsspray.
- 2I en stor bolle, rør sammen havregryn, mel, frokostblanding og kanel. Tilsett egg, eplesaus, honning, brunt sukker og olje. Bland godt. Rør inn solsikkefrø, valnøtter og tørket frukt. Fordel blandingen jevnt i den forberedte formen.
- 3Stek i 30 minutter, eller til det er fast og lett brunt rundt kantene. La det avkjøle. Bruk folien til å løfte det ut av formen. Skjær i barer eller firkanter, og oppbevar i kjøleskapet.