
Bananmuffins I
Lær hvordan du lager deilige bananmuffins med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, mellommål eller som snacks. Rask og enkel oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 1 spiseskje bakepulver
- 3. 1/2 teskje natron
- 4. 1/4 teskje salt
- 5. 1 kopp most moden banan
- 6. 1/4 kopp hvitt sukker
- 7. 1/4 kopp rømme
- 8. 1 egg
- 9. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør muffinsformer eller sett i papirformer.
- 22. Bland sammen mel, bakepulver, natron og salt. I en separat bolle, pisk sammen banan, sukker, egg og vanilje. Rør inn rømmen. Bland bananblandingen inn i melet til det akkurat er kombinert. Fordel røren i de forberedte muffinsformene.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen i 15 til 20 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av en muffins kommer ut ren. La muffinsene avkjøle før servering. For best smak, oppbevar dem i en lufttett beholder eller pose over natten.