Hello Fresh Mobile Banner
Quiche

Quiche

Lær hvordan du lager en deilig quiche med denne enkle oppskriften. Perfekt for frokost, lunsj eller middag. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper revet sveitserost
  • 2. 4 teskjeer allsidig mel
  • 3. 1/2 kopp kokt skinke, i terninger
  • 4. 3 egg
  • 5. 1 kopp melk
  • 6. 1/4 teskje salt
  • 7. 1/4 teskje malt tørket sennep
  • 8. 1 (23 cm) ubakt paibunn
  • 9. 2 spiseskjeer hakket fersk persille, til pynt
  • 10. 2 spiseskjeer hakkede pimiento-pepper, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor bol, bland mel med den revne osten. Strø blandingen i paibunnen. På toppen av osten, strø over hakket skinke.
  2. 22. I en middels stor bol, pisk egg, melk eller fløte, og tilsett deretter salt og sennepspulver. Pisk til det er jevnt og hell over ost og skinke.
  3. 33. Legg et stykke plastfolie stort nok til å overlappe sidene over toppen av quichen, deretter et stykke aluminiumsfolie, og forsegl godt rundt kantene. (Plasten hindrer at folien setter seg fast i maten). Sett den ferdige quichen i fryseren.
  4. 44. Når den skal tilberedes, forvarm ovnen til 200°C (400°F). Fjern aluminiumsfolien og plastfolien. Pakk inn kantene av paibunnen med aluminiumsfolie for å beskytte den.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen i 60 minutter, eller til fyllet er stivnet og skorpen er gyllenbrun. Pynt med persille og pimiento hvis ønskelig.