Hello Fresh Mobile Banner
Kapers og hellefisk

Kapers og hellefisk

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull forrett med kapers og helleflundre. Perfekt for sjømatelskere og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 (8 ounces) steker av kveite
  • 1/2 kopp hvitvin
  • 1 teskje hakket hvitløk
  • 1/4 kopp smør
  • salt og pepper etter smak
  • 3 spiseskje kapers, med væske

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halibutsteikene på alle sider til de er pent brune. Ta dem ut av pannen og sett til side.
  2. 2Hell vinen i pannen, og bruk en slikkepott til å skrape opp eventuelle brune biter fra bunnen. La vinen koke inn til nesten ingenting. Rør inn hvitløk, smør og kapers. Krydre med salt og pepper etter smak. La sausen småkoke i ett minutt for å blande smakene.
  3. 3Legg steikene tilbake i pannen og dekk dem med saus. Kok til fisken lett flaker seg med en gaffel. Server fisken umiddelbart med sausen fra pannen over.