
Torsk
lær hvordan du lager deilig torsk med en enkel oppskrift. perfekt for en sunn og velsmakende hovedrett. ideell for alle som elsker sjømat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 (6 unser) filet av torsk
- 6 kopper vann
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 spiseskjeer salt
- 1 ½ kopper smør, smeltet
- 1 klype paprika
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen. Smør et bakepapir lett.
- 2Plasser fisken i en stor kjele. Bland sammen vann, sukker og salt. Hell vannblandingen over fisken. Vannblandingen skal dekke fisken helt; hvis den ikke gjør det, tilsett mer vann. Kok opp vannet på middels høy varme. La det koke i 3 til 5 minutter.
- 3Ta fisken opp av vannet, og tørk den forsiktig med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig vann. Pensle med 6 spiseskjeer smør som er smeltet, og dryss over paprika.
- 4Grill fisken i 8 til 10 minutter per tomme tykkelse, eller til filéene er gyldne og gjennomstekte. Server med resten av det smeltede smøret.