Hello Fresh Mobile Banner
Pastaform med ovnsbakt ost og saus

Pastaform med ovnsbakt ost og saus

Lær hvordan du lager en deilig pasta bake med denne enkle oppskriften. Perfekt for en mettende middag som alle liker!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 unser mostaccioli-pasta
  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 løk, hakket
  • 1 (4 unser) boks sopp, drenert
  • 1 (28 unser) krukke med spaghetti-saus
  • 2 kopper revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok mostaccioli-pastaen i det kokende vannet i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente. Sil av vannet godt.
  2. 2I mellomtiden, stek kjøttdeigen av storfe og hakket løk i en stekepanne over middels varme til det er brunt.
  3. 3Bland sammen sopp, spaghetti- eller pastasaus, revet mozzarellaost, pasta, og den brune kjøttdeigen og løken i en stor bolle. Hell blandingen over i en smurt ildfast form på 23x33 cm.
  4. 4Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 20 minutter, eller til retten er gjennomvarm.