
Pastaform med ovnsbakt ost og saus
Lær hvordan du lager en deilig pasta bake med denne enkle oppskriften. Perfekt for en mettende middag som alle liker!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 unser mostaccioli-pasta
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 løk, hakket
- 1 (4 unser) boks sopp, drenert
- 1 (28 unser) krukke med spaghetti-saus
- 2 kopper revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok mostaccioli-pastaen i det kokende vannet i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente. Sil av vannet godt.
- 2I mellomtiden, stek kjøttdeigen av storfe og hakket løk i en stekepanne over middels varme til det er brunt.
- 3Bland sammen sopp, spaghetti- eller pastasaus, revet mozzarellaost, pasta, og den brune kjøttdeigen og løken i en stor bolle. Hell blandingen over i en smurt ildfast form på 23x33 cm.
- 4Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 20 minutter, eller til retten er gjennomvarm.