Hello Fresh Mobile Banner
Honninghvete brød II

Honninghvete brød II

Lær hvordan du lager det deilige honey wheat bread ii, et næringsrikt og smakfullt brød med honning og fullkorn. Perfekt til frokost eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper varmt vann (110 grader F / 45 grader C)
  • 2 kopper sammalt hvete mel
  • 1 spiseskje tørrgjær
  • 1 teskje salt
  • 1/3 kopp honning
  • 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 5 kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 1Løs opp gjæren i varmt vann. Tilsett honning, og rør godt. Bland inn hvetemel, salt og vegetabilsk olje. Arbeid inn hvetemel gradvis. Vend deigen ut på en lett melet overflate, og elt i minst 10 til 15 minutter. Når deigen er glatt og elastisk, legg den i en godt oljet bolle. Vend den flere ganger i bollen for å dekke overflaten av deigen, og dekk den med et fuktig kjøkkenhåndkle. La den heve på et lunt sted til den har doblet i størrelse, omtrent 45 minutter.
  2. 2Slå ned deigen. Form den til to brød, og legg dem i to godt smurte brødformer på 23 x 13 cm. La deigen heve til den er 2,5 til 3,8 cm over kanten på formene.
  3. 3Stek ved 190 grader Celsius i 25 til 30 minutter.