Banan- og chipsmuffins I

Banan- og chipsmuffins I

Lær hvordan du lager saftige banan chip muffins med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, brunch eller som snacks. Enkel å lage for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 3/4 kopper hvetemel
  • 2. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 spiseskje bakepulver
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1/2 kopp semisøte sjokoladebiter
  • 6. 1 egg
  • 7. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 1/4 kopp melk
  • 9. 1 kopp moste bananer

Fremgangsmåte

  1. 11. Mål opp mel, sukker, bakepulver, salt og sjokoladeknapper i en stor bolle. Bland godt, og lag en fordypning i midten.
  2. 22. Pisk egget i en liten bolle til det er skummende. Bland inn kokosolje, melk og bananer. Hell blandingen i fordypningen. Rør bare til det er fuktig. Røren vil være klumpete. Fyll smurte muffinsformer til 3/4.
  3. 33. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 20 til 25 minutter.