
Banan- og chipsmuffins I
Lær hvordan du lager saftige banan chip muffins med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, brunch eller som snacks. Enkel å lage for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 3/4 kopper hvetemel
- 2. 1/2 kopp hvitt sukker
- 3. 1 spiseskje bakepulver
- 4. 1/2 teskje salt
- 5. 1/2 kopp semisøte sjokoladebiter
- 6. 1 egg
- 7. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 8. 1/4 kopp melk
- 9. 1 kopp moste bananer
Fremgangsmåte
- 11. Mål opp mel, sukker, bakepulver, salt og sjokoladeknapper i en stor bolle. Bland godt, og lag en fordypning i midten.
- 22. Pisk egget i en liten bolle til det er skummende. Bland inn kokosolje, melk og bananer. Hell blandingen i fordypningen. Rør bare til det er fuktig. Røren vil være klumpete. Fyll smurte muffinsformer til 3/4.
- 33. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 20 til 25 minutter.

