Hello Fresh Mobile Banner
Rundstekt Sauerbraten

Rundstekt Sauerbraten

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull round steak sauerbraten med en enkel oppskrift. Perfekt for helgekosen eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ½ pund toppbiff, trimmet og skåret i tynne skiver
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 pakke (0,75 unser) tørr brun sausblanding
  • 2 kopper vann
  • 1 spiseskje løkpulver
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • ¼ teskje malt ingefær
  • 1 laurbærblad
  • ½ teskje salt
  • Nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en stor kjele over middels varme. Tilsett den skivede kjøttet og brun det godt. Fjern kjøttet. Bland inn kraften og vannet, og kok opp under omrøring.
  2. 2Rør inn løkpulver, brunt sukker, eddik, Worcestershire-saus, ingefær, laurbærblad og salt, samt nykvernet svart pepper etter smak. Legg kjøttet tilbake i pannen, skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i én time, eller til kjøttet er mørt. Ta ut laurbærbladet.
  3. 3Merk: Du kan også overføre retten til en ildfast form og steke den dekket ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 1 1/2 time.