Regnbueklovnekake

Regnbueklovnekake

Lær hvordan du lager en fargerik rainbow clown cake – en morsom og imponerende kake til fest og spesielle anledninger. Enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 3 eggehviter
  • 2. 2. 1 pakke (18,25 unser) hvit kakeblanding
  • 3. 3. 1 1/3 kopper vann
  • 4. 4. 2 spiseskjeer rapsolje
  • 5. 5. Rødt pastafargestoff
  • 6. 6. Oransje pastafargestoff
  • 7. 7. Gult pastafargestoff
  • 8. 8. Grønt pastafargestoff
  • 9. 9. Blått pastafargestoff
  • 10. 10. Lilla pastafargestoff

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en ovn til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel to 8-tommers runde kakeformer.
  2. 22. Pisk eggehvitene med en elektrisk mikser til det er skummende, ca. 1 minutt. Tilsett kakeblandingen, vannet og rapsoljen; fortsett å piske i 2 minutter på middels hastighet.
  3. 33. Fordel kakerøren i seks separate boller. Bruk en tannpirker til å dyppe en liten mengde matfarging i én bolle og rør godt; tilsett mer farge om nødvendig for å oppnå ønsket nyanse. Gjenta med de resterende fargene og bollene.
  4. 44. Ta en skje med røre av gangen og legg i de forberedte formene, vekslende farger. Bruk en tannpirker til forsiktig å sirkle fargene for å skape et marmorerte utseende.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 30–35 minutter. La kakene avkjøle i formene i 10 minutter før de tas ut og avkjøles helt på en avkjølingsrist.