
En enkel kyllinggryte
oppskrift på en enkel og smakfull kyllingform som er perfekt for travle hverdager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
- 1 boks (10,75 unser) kondensert kyllingsuppe
- 1 kopp rømme
- 32 små kjeks av typen smørkjeks
- 1/4 kopp hakket løk (valgfritt)
- 1/4 kopp hakkede sopp (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Kok kyllingen til den er gjennomkokt (ikke lenger rosa innvendig), ca. 20–30 minutter. Kutt den i bitestørrelse og legg den i en ildfast form på 23x33 cm.
- 3Bland sammen suppe, rømme, løk (valgfritt) og sopp (valgfritt). Hell blandingen over kyllingen og strø over knuste kjeks. Dekk til og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter (eller frys ned for senere baking).