En enkel kyllinggryte

En enkel kyllinggryte

oppskrift på en enkel og smakfull kyllingform som er perfekt for travle hverdager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 1 boks (10,75 unser) kondensert kyllingsuppe
  • 1 kopp rømme
  • 32 små kjeks av typen smørkjeks
  • 1/4 kopp hakket løk (valgfritt)
  • 1/4 kopp hakkede sopp (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Kok kyllingen til den er gjennomkokt (ikke lenger rosa innvendig), ca. 20–30 minutter. Kutt den i bitestørrelse og legg den i en ildfast form på 23x33 cm.
  3. 3Bland sammen suppe, rømme, løk (valgfritt) og sopp (valgfritt). Hell blandingen over kyllingen og strø over knuste kjeks. Dekk til og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter (eller frys ned for senere baking).