Stekt spinat

Stekt spinat

oppskrift på bakt spinat - en smakfull og næringsrik rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/4 pund spinat
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 3 egg, pisket
  • 3/4 kopp revet Cheddar-ost
  • 1/2 kopp tørre brødsmuler
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille (valgfritt)
  • 1/4 kopp smør, smeltet
  • 1 kopp melk
  • 1/2 teskje salt
  • 1/8 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 2 liter.
  2. 2Rens spinaten grundig. Fjern overflødig vann. Hakk spinaten. Legg spinaten og melet i lag, og legg de piskede eggene omtrent midt mellom lagene.
  3. 3Bland osten og brødsmulene. Bland inn eventuelt persille, hvis ønskelig. Strø over spinaten. Bland smør eller margarin, melk, salt og pepper. Hell over alle ingrediensene. Stek i ovn ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 50 minutter til én time.