
Stekt spinat
oppskrift på bakt spinat - en smakfull og næringsrik rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/4 pund spinat
- 1/4 kopp hvetemel
- 3 egg, pisket
- 3/4 kopp revet Cheddar-ost
- 1/2 kopp tørre brødsmuler
- 2 spiseskjeer hakket fersk persille (valgfritt)
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 1 kopp melk
- 1/2 teskje salt
- 1/8 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 2 liter.
- 2Rens spinaten grundig. Fjern overflødig vann. Hakk spinaten. Legg spinaten og melet i lag, og legg de piskede eggene omtrent midt mellom lagene.
- 3Bland osten og brødsmulene. Bland inn eventuelt persille, hvis ønskelig. Strø over spinaten. Bland smør eller margarin, melk, salt og pepper. Hell over alle ingrediensene. Stek i ovn ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 50 minutter til én time.