
Baconskyllet kylling
Lær hvordan du lager en deilig smothered bacon chicken med saftig kylling, sprø bacon og kremet saus. Perfekt til middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
- 4 skiver bacon
- 8 unser rømme
- 1 (10,75 unser) boks kondensert soppsuppe
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Pakk hver kyllingbryst inn i to skiver bacon og legg dem i en glassform på 23x33 cm.
- 3I en liten bolle, bland rømme og suppe. Dekk kyllingen med rømme- og suppeblandingen, og stek uten lokk i den forvarmede ovnen i 40 til 50 minutter, eller til det er lett brunt på toppen. La det avkjøle litt, og server gjerne over varm, kokt ris.