Baconskyllet kylling

Baconskyllet kylling

Lær hvordan du lager en deilig smothered bacon chicken med saftig kylling, sprø bacon og kremet saus. Perfekt til middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 4 skiver bacon
  • 8 unser rømme
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert soppsuppe

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Pakk hver kyllingbryst inn i to skiver bacon og legg dem i en glassform på 23x33 cm.
  3. 3I en liten bolle, bland rømme og suppe. Dekk kyllingen med rømme- og suppeblandingen, og stek uten lokk i den forvarmede ovnen i 40 til 50 minutter, eller til det er lett brunt på toppen. La det avkjøle litt, og server gjerne over varm, kokt ris.