Pærebrot II

Pærebrot II

Lær hvordan du lager et deilig pear bread ii med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller som snacks, med en søt og saftig smak av pærer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp vegetabilsk olje
  • 2. 2 kopper granulert sukker
  • 3. 3 egg
  • 4. 2 ½ kopper pærer - skrellet, kjernet og hakket
  • 5. 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 6. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 7. 3 kopper hvetemel
  • 8. 1 teskje natron
  • 9. 1 teskje bakepulver
  • 10. 1 teskje salt
  • 11. 1 teskje malt kanel
  • 12. ½ teskje malt muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett to 8x4 tommers brødformer.
  2. 22. I en stor blandebolle, kombiner olje, sukker og egg, og pisk godt. Rør inn pærene, pekannøttene og vaniljen. I en annen bolle, bland mel, natron, bakepulver, salt, kanel og muskatnøtt. Rør de tørre ingrediensene inn i pæreblandingen; bland godt. Hell røren i de forberedte brødformene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 60 minutter, til en kakepinne satt inn i midten av et brød kommer ut rent. La brødene avkjøle i formene i 10 minutter før de flyttes over på en rist for å avkjøle helt.